Kyss meg på Tranøy

Jaddajøss, da ble det en blogger av meg også. Dette er selvfølgelig for at det skal være lett å vite hva jeg driver med “her oppi nord”, men aller mest er det for at jeg skal få utløp for skrivekløen jeg så altfor lett får. Jeg skal prøve å holde meg til nyttigheter, og unngå lange utgreiinger om hva jeg spiste til middag, men man vet jo aldri; kanskje det er det mest spennende som skjer en dag.

Jeg kommer til å dele det jeg skriver inn i to: Livet mitt her og tekster jeg skriver her. Når jeg finner ut av WordPress skal jeg prøve å merke dette på en eller annen måte slik at det blir lettere å se hva som er hva. Lettere for de som vil unngå tekstene mine, lettere for de som vil skrive dem ut og brenne dem. (Jeg er fullt klar over at min påtatte ydmykhet kollapser med det faktum at jeg er bergenser.)

Om du ikke henger med på hvorfor jeg har startet denne bloggen – eller kanskje du ikke aner hvem jeg er, google works in mysterious ways – kan du gå inn på “about me” (om det står “om meg” kan du gi meg en kort applaus) og lese mer. Phu, tung setning. Skal prøve å unngå de i fremtiden.

Da gjenstår det bare å si lykke til. Til oss alle, det er jo tross alt ingen av oss som vet hvordan dette vil gå.


3 thoughts on “Kyss meg på Tranøy

  1. Edvardas hus består av to store gule hus. Skal legge ut bilder så snart jeg gidder. Men spennende blir det nok selv om det ikke er det røde minihuset. ^^ Tar dere igjen med lesere eller antall innlegg? Eller dybde? Eller entusiasme? Galskap? Antall som står bak bloggen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s