“Kost er ikke inkludert i lønnen.”

Da jeg reiste opp hit var jeg litt bekymret for hva jeg skulle spise den første tiden. Eller, hva jeg ikke skulle spise er vel en bedre måte å si det på. Jeg vil ikke kalle meg selv fattig, mer at jeg… er veldig glad i å dele ut pengene mine slik at andre heller får gleden av dem. Ja, la oss kalle meg gavmild! Dette har derimot ikke vært et problem, da jeg ikke har gått sulten et minutt siden jeg kom opp hit. Toril, en av eierne og kjøkkenets kokk, er en tryllekunstner med mat. Siden jeg kom hit har hun stappet i meg den ene delikatessen etter den andre. Jeg kunne betalt i dyre dommer for å spise i restauranten her (om jeg hadde hatt disse omtalte pengene), men istedenfor får jeg BETALT for å stå på kjøkkenet og gomle fersk focaccia. What a life. Forresten, til jul ønsker jeg meg Toril som personlig kokk, kan være lurt å notere ned. Hun er villig til å flytte med meg om lønnen er høy nok.

Jeg skal ikke late som at jobben her er avslappende, for all del. I dag begynte jeg å lage frokost klokken syv, gikk rett over på å vaske rom til klokken to, fikk pause til i kveld og serverte så i et par timer. Jobben er hard, og det er Toril og Valdemar (eier nr to) som gjør alt til en morrosam lek. De er virkelig überkule! (Måtte skrive det siden de har tenkt å lese bloggen. (Men de er det.))

Dagens lærdom: Jeg hater rullegardiner!


3 thoughts on ““Kost er ikke inkludert i lønnen.”

  1. Det hørest ut som en veldig spennende jobb og ikke minst sommar! Håper du koser deg max! Jeg kommer til å følge med på bloggen din! 🙂

  2. Jeg hadde rullegardin på rommet mitt da jeg var liten, du burde da vite akkurat hvor umulige rullegardiner kan være..!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s