De store verdensproblemene

Som student har jeg hatt mye fritid denne våren. Ingen sarkasme, jeg sitter faktisk mer på kafé enn lesesalen, og jeg går ikke mye på kafé. Denne fritiden har jeg brukt på å se TV-serier på TLC, okke meg over kvaliteten på seriene på TLC, surfe gjennom alle kanalene vi har, og ende opp med å se videre på TLC mens jeg okker meg over kvaliteten på seriene på TV generelt.

Jeg har hatt mye tid til å undre meg og fundere over livet, og har til slutt kommet frem til at livet er bra. Det er likevel noen småting som irriterer meg, og jeg velger å trekke disse frem for å sette fokus på disse store verdensproblemene.

1) Rulletrappen på t-banen går ørlite saktere enn gelenderet. Om man holder på samme sted hele veien opp, vil man på toppen stå framoverlent og se merkelig ut.

2) Det fremste setet i bussen er hardere enn resten av setene, noe man alltid glemmer.

3) Den ene roterende døren på Oslo City går unormalt sakte rundt.

4) Ytterdøren vår har ikke kikkehull ut til gangen. Alle de andre leilighetene i oppgangen vår har kikkehull.

5) Tannkremen min er blå.

Jeg vurderer å lage en facebookkampanje for å gjøre verdenssamfunnet oppmerksom på mine lidelser.


2 thoughts on “De store verdensproblemene

  1. Når man ser på TLC gjør det litt vondt å være menneske.

    Det er visst en eller annen veldig lur grunn til at rulletrappgelenderet går fortere enn rulletrappen, men jeg kommer ikke på hvorfor.

    Ellers kan du google “first world problems”.

  2. Hvis rulletrappgelenderet går like fort som rulletrappa, vil det kjennes ut som om det går saktere. Derfor skrur de opp tempoet på gelenderet, sånn at det ikke skal kjennes ut som om man tryner bakover.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s