Hvordan ikke SPAre penger

Jeg reiste opp hit, svært fornøyd med at jeg kom til å tjene masse penger uten en eneste måte å bruke dem. Så åpnet Spa Regina. Pokker ta Spa Regina.

 I dag var jeg og Renate på massasje på det nyåpnede spaet. Behandlingen hadde vi fått som gave fra driverne av hotellet vi jobber på (ja vår lojalitet og arbeidsglede kan kjøpes).Vi slo oss løs og betalte selv for å slappe av i et boblebad før behandlingen, noe som viste seg å være et stort massasjebad på baksiden av bygget.

er jeg solgt. Eller kjøpt, husker ikke helt hvordan uttrykket jeg er, hodet mitt er i avslappet modus. Jeg kommer til å reise hjem uten en krone på konto, og med et fraværende, lykkelig smil. Pokker ta deg Regina.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s